Nails & Pedicure & Beauty in Veenendaal
Nails & Pedicure & Beauty in Veenendaal Openingstijden Wij werken alleen op afspraak

Openingstijden

  • Maandag Op afspraak
  • Dinsdag Op afspraak
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Op afspraak
  • Vrijdag Op afspraak
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Gaasbeekheem 19, 3907 ND, Veenendaal, Nederland
Tel: 0318-303295
Mob: 06-20077474
Email: info@deschoonheid.nl

Beauty

Home / Beauty

Uw schoonheid kent voor ons geen geheimen! Bij de Schoonheid bent u in goede handen als u niet alleen uw uiterlijk maar ook uw innerlijke schoonheid wilt laten stralen. Wij zorgen ervoor dat u zich weer mooi voelt en laat uw sterke punten nog meer in het oog springen. Daar kunt u mee voor de dag komen! Optimaal verzorgd met de beste (zo veel natuurlijke) producten.

 

Wenkbrauwen verven:

Wenkbrauwen is een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wenkbrauwen lichter worden dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd.

Voor het verven van wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

 

Wimpers en wenkbrauwen verven bij De Schoonheid Veenendaal


 

Epileren bij De Schoonheid Veenendaal

Epileren van de wenkbrauwen:

Voor haar in het gezicht is epileren de methode bij uitstek. De haren worden hierbij met wortel en al uit de haarzakjes getrokken. De haren zullen ongeveer 3 weken wegblijven en groeien terug als zachtere haartjes. Wanneer u scheert dan komen er harde stoppels terug, wat onwenselijk is en soms ook een verontreiniging aan de huid kan geven.

Bij het epileren van de wenkbrauwen kijken we ook naar de samenstelling van uw gezicht, zodat deze op een manier geepileerd worden die bij u past.


Harsen:

De Schoonheid verzorgt meerdere mogelijkheden rondom harsen. Samen met de producten van Better Waxing , zorgt de schoonheidsspecialiste ervoor dat de haren een lange tijd wegblijven en de huid zijde zacht aanvoelt. Daarbij ontvangt u bij de schoonheid tips waardoor een groot deel van deel van de pijn verdwijnt tijdens het harsen. Om uw huid na de behandeling te kalmeren, maakt de schoonheidsspecialiste van de schoonheid indien nodig gebruik van een verkoelende en kalmerende nabehandelingscrème.


Onze merken

Better waxing

Een hars om lichaamsharen te verwijderen.

Better Waxing biedt een breed assortiment van soorten hars en wax aan.
Ieder product is geschikt voor een specifieke huid waardoor er altijd een juiste hars voor …

Refectocil

Verfen van de wenkbrouwen en wimpers

Refectocil is een ongekend populair merk op het gebied van wenkbrauw en wimperverf. Bij Refectocil heb je de keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren en …

Wilt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan vandaag nog uw afspraak.