Nails & Pedicure & Beauty in Veenendaal
Nails & Pedicure & Beauty in Veenendaal Openingstijden Wij werken alleen op afspraak

Openingstijden

  • Maandag 09.00 - 17.00
  • Dinsdag 09.00 - 21.00
  • Woensdag 09.00 - 12.00
  • Donderdag 09.00 - 17.00
  • Vrijdag 09.00 - 12.00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Gaasbeekheem 19, 3907 ND, Veenendaal, Nederland
Tel: 0318-303295
Mob: 06-20077474
Email: info@deschoonheid.nl

Alessandro International

Home / Alessandro International

Alessandro international bij De Schoonheid Veenendaal

De tijd dat vrouwen zich tevreden stelden met een nagellak kleurtje dat bij hun kledij pasten liggen al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nagel design zijn de norm geworden in de wereld van nagelverzorging.
Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor nagellakken die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten.
Om aan de wensen en verwachtingen van de consument te beantwoorden, richtte Silvia Troska in 1989 alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicure producten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

  

Het merk biedt al meer dan 20 jaar een ruim kleurassortiment voor natuurlijke en kunstnagels, gedurfde kleurencombinaties, elegant design en unieke texturen, aromatherapie, wellness voor handen en nagels en niet te missen pedicure behandelingen. De exclusieve patenten van Alessandro bewijzen de innovatieve geest en leidende positie die het merk op de wereldmarkt van nagelverzorging geniet.
Het succes van Alessandro International schuilt achter de unieke modelagetechnieken voor kunstnagels, die het merk als eerste in Europa geïntroduceerd heeft.

Met meer aandacht voor het versterken en verstevigen van de natuurlijke nagel, zorgde de Soft Gel techniek voor een revolutie in de kunstnagel wereld. Deze techniek biedt een oplossing voor 80% van de vrouwen die door trage groei of dunne nagels nooit van een mooie manicure konden genieten. De Soft Gels van Alessandro International beantwoorden aan de hoogste kwaliteits- en hechtingsnormen en zijn niet schadelijk voor de nagels.

Wilt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan vandaag nog uw afspraak.